Amy Winehouse zrušila celé evropské turné

21.06.2011 22:52 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Amy Winehouse
© reuters.com
A je to tady. Den po faux pas v Bělehradě 18. června, kde Amy Winehouse zahájila své evropské turné koncertem, o kterém tamní média píší jako o "skandálu a katastrofě", přišlo oznámení o dvou zrušených koncertech. Odůvodněno bylo zhruba něčím jako momentální indispozicí. Nato však přišla další milá a oficiální zpráva...

"Amy ruší všechny naplánované koncerty. Všichni kolem ní jí pomáhají, jak jen mohou, aby na tom byla brzy co nejlíp. Dostane tolik času, kolik jen bude chtít," prozradil mluvčí zpěvačky Chris Goodman. Naplánovaných evropských koncertů bylo dvanáct, díky nim mohla sedmadvacetiletá Amy zavítat do Rakouska, Itálie, Polska, Španělska, Švýcarska, Rumunska nebo Maďarska.

Vzhledem k tomu, že si Britka na Bělehradském koncertě údajně nepamatovala jména členů své kapely a neuměla si ani vzpomenout, ve kterém je městě, bude to takto asi lepší. Nejen pro ni, ale i pro ty, které by zklamala jako v neděli (viz videa níže).

Amy Winehouse stále bojuje se závislostmi na alkoholu a drogách, v současnosti je údajně "outpacientem" se speciálním programem, který by jí měl pomoci. Poslední deska, její druhá studiovka "Back To Black", vyšla v roce 2006 a vysloužila jí pět cen Grammy. Na nový počin si fanoušci budou ještě muset nejspíše počkat ještě hodně dlouho.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY