Open Air Festival ohlašuje Cartonnage a Priessnitz

17.06.2011 10:32 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Priessnitz
© ov-kluby.net
Zatímco Priessnitz jsou českou legendou již po desetiletí, z Cartonnage naopak vyzařuje novota a svěžest. Obě kapely ale spojují skvělá koncertní vystoupení, díky čemuž se právě dostaly do hledáčku Open Air Festivalu. Priessnitz během své show přiblíží prostředí drsných Jeseníků díky záběrům z filmu "Alois Nebel". Od Cartonnage se zase jistě dočkáme originálních kostýmů i electropopových skladeb, na kterých kapela spolupracovala například i s Mobym.

Open Air Festival ale tu hlavní a největší porci teprve fanouškům naservíruje. "21. června se chystáme odhalit i zbytek programu," prozradil promotér festivalu Michal Lukeš. Organizátoři také upozorňují na Open TV, která se tentokrát nechala pohltit energickými beaty a kytarovými pasážemi v podání kapely Skyline. "Co Skyline chystají nového pro své fanoušky? Jaký je jejich ostrovtip? A překvapí nás na Open Air Festivalu něčím speciálním?" Odpovědi hledejte v nové reportáži Open TV, kterou premiérově uvidíte na openairfestival.cz nebo na facebook.com/openairfestival.

Pro fanoušky, kteří mají rádi pouze a výhradně kytarovou hudbu a na syntetizátory mají mírnou alergii, je skvělou zprávou zavedení jednodenní vstupenky. Jednodenní vstupenka bude, stejně jako vloni, k dostání na místě, a to výhradně v sobotu za 750 Kč. Připomeňme, že Open Air Festival potrvá od 11. do 13. srpna.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY