Pipes And Pints opouští zpěvák, kapela hledá náhradu

16.06.2011 11:10 - Martin Wipplinger | foto: facebook interpreta

Pipes And Pints
© punk.cz
Pipes And Pints jsou svěžím zbožím na hnijící tuzemské punk-rockové scéně už pátým rokem. Pražský soubor zakládající si na originálním folkovém zvuku ve stylu kapel Dropkick Murphys či The Pogues ale brzy přijde o svou hlavní akvizici. Zpěvák Mike Syco se rozhodl z kapely odejít. S ním samozřejmě zmizí i vytříbená angličtina, která je pro projev Pipes And Pints typická. Ti proto při hledání náhrady kladou důraz především na jazykovou vybavenost potenciálních adeptů.

"Mike se rozhodl odehrát ještě letní festivaly během následujících tří měsíců a poté nás opouští. Hlavním důvodem je, že už v sobě nenachází dost sil a nadšení pro ježdění po koncertech a taky trochu stesk po domově," stojí na oficiálních stránkách Pipes And Pints, kteří i přes aktuální obtíže pokračují ve skládání nových písní. Skupina okamžitě vypsala na Sycův post výběrové řízení, případní zájemci se mohou hlásit na kontaktním e-mailu pipesandpints(zavináč)email.cz.

Trochu v pozadí zůstává informace o tom, že Pipes And Pints podepsali kontrakt s německým labelem IHP Records, kde hodlají vydat nadcházející materiál.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY