Slovenský Grape festival slibuje šťavnatý program, přijedou Interpol i Hurts

10.06.2011 12:58 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Interpol
© wordpress.com
Na slovenském Grape festivalu nebude ani letos nouze o zajímavou hudební úrodu. Fanoušci, kteří navštíví od 12. do 13. srpna letiště v Piešťanech, se mohou těšit třeba na Interpol, Hurts nebo The Qemists.

Bezesporu největším tahákem budou američtí post punkeři Interpol, kteří na Slovensku, ale ani v Česku doposud nehráli, a také vycházející synthpopové hvězdy Hurts. Obě kapely v pátečním programu na hlavní scéně ještě doplní švédští rockeři The Sounds. Nezaostane ani druhá scéna, kde budou headlinerem drum'n'bassoví The Qemists. Sobotní program se bude nést ve znamení "nové" generace - letiště roztancují liverpoolští kluci The Wombats, Marina a její The Diamonds uchvátí svým hlasem a vše završí mnohonárodnostní taneční seskupení Noise Of Human Art (N.O.H.A.).

Celý program se bude odehrávat až na čtyřech scénách, tři z nich budou fungovat až do rána následujícího dne, nebudou chybět ani divadelní soubory, mladí výtvarníci a opět se připravuje také handmade zóna, kde si budete moci udělat i vlastní památku na festival. Za vstupné zaplatíte 29 eur.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY