Madonna propouští

23.07.2001 05:01 - František Matějíček | foto: facebook interpreta

Madonna
© MTV.com
Mít nějaký ten milión, asi bych ho v době Internetu investoval kamkoliv jinam, jen ne do založení vlastního hudebního vydavatelství. Podobné starosti však naštěstí (nebo bohužel) nemám a tak jen mohu přihlížet nelehké pozici americké zpěvačky Madonny a hudebního gigantu Warner Music.

Jejich společná nahrávací firma Maverick se totiž dostala do docela slušných finančních problému, které byly za poslední dva roky vyčísleny účetní ztrátou převyšující 60 miliónů dolarů. Za tento krutý průšvih byla odvolána šestice top manažerů, jejichž hospodaření současnou neutěšenou situaci způsobilo. Společnost následně projde také zcela zásadní restrukturalizací - možná tedy něčím takovým, co u nás provádí pan ministr Grégr. Ten by ovšem propuštěným bossům zcela jistě dal na rozloučenou ještě nějaké to odškodnění, které se v našich krajích označuje jako "zlatý padák".

Obávám se proto, aby se z těchto důvodů bývalí zaměstnanci Mavericku nechtěli pustit do podnikání v Čechách, protože Madonna určitě tolik štědrá nebude.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY