Podívejte se na "Iridescent" Linkin Park

05.06.2011 18:22 - Ondřej Trhoň | foto: facebook interpreta

Linkin Park - Iridescent
© facebook interpreta
Linkin Park křižují vlny hudebního průmyslu už přes jedenáct let, přičemž jejich posledním zářezem je deska "A Thousand Suns" ze září minulého roku. Z něj už bylo vydáno několik singlů - "The Catalyst", "Waiting For The End", "Burning In The Skies" a nakonec i nově vycházející "Iridescent". Ten se objeví jednak jako samostatná nahrávka a jednak jako součást hudebního doprovodu k filmovému trháku "Transformers: Dark Of The Moon".

Videoklip k němu režíroval Joe Hahn, turntablista kapely, který se zabývá výrobou klipů formace už od počátků v roce 2001. Stejně jako v starší, také soundtrackové "New Divide" se v něm objevují scény z nejnovějšího dílu Transformers a nutno říci, že efektněji zakomponované do zbytku obrazu než v předchozím případě. Kdo ho bude sledovat pozorně, uvidí i jeden obraz, zachycující členy skupiny jako účastníky poslední večeře z obrazu Leonarda Da Vinciho.

Dle Hahna video zkoumá, jak by mohla být lidská existence ovlivněna Transformery a Deceptikony. Jak se mu to podařilo, se můžete podívat pod článkem. "Transformers: Dark Of The Moon" bude mít v českých kinech premiéru 30. června.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY