Podívejte se na "Civilization" Justice

28.05.2011 11:15 - Ondřej Trhoň | foto: facebook interpreta

Justice - Civilization
© facebook interpreta
Nejen zatvrzelí fanoušci čekali na jakýkoliv nový materiál od Justice, jedné z nejdůležitějších tanečních kapel dneška, především co se inovátorství a originality týče. Přece jen od vydání jejich výborného debutu "†" uplynulo už hodně doby a skladby z něj se protočily na (těch lepších) tanečních parketech hodněkrát.

První náznaky, že by se něco mělo dít, se začaly objevovat na konci března - nejdřív reklama na Adidas (režírovaná Romainem Gavrasem, který pro justice natočil video k "Stress") obsahující novou skladbu "Civilization", poté vydání plnohodnotného digitálního singlu a nakonec před pár dny klip.

Ten režíroval Eduoardo Salier, zkušený filmař, který si střihl videoklipy pro kapely jako Air, Massive Attack a další. Klip najdeme na připravovaném EPčku "Civilization", které vychází šestého června a mimo originální verzi "Civilizace" bude obsahovat i remixy od stájového kolegy z Ed Banger Records Mr. Oiza a The Fucking Champs.

Na plně animovaný (a dost zajímavý) videoklip (ve kterém se hroutí svět, v čemž se dá spatřit nemálo symboliky) se můžete podívat zde:



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY