Justin Bieber má pro své fanynky nový parfém

28.05.2011 08:22 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Justin Bieber (Someday parfém)
© facebook interpreta
Jako jeden z nejvlivnějších lidí planety se Justin Bieber rozhodl rozšířit své pole působnosti i za hudební showbusiness. Po vzoru starších kolegů z branže se pustil do navrhování parfému, který má zdobit jeho fanynky. Do kolébky vtiskl vůni titul "Someday" a zabalil ji do rozkvetlého flakónu.

Popový princ na dámském parfému spolupracoval se společností Give Back Brands. Novinka se má na trhu objevit sice až 20. června, ale už teď je k vidění melodramatický reklamní spot. Vy ho najdete přímo pod článkem. Všímavým divákům při pozorování reklamy jistě vyvstane na mysl reklamní kampaň Calvina Kleina "Obsession" z osmdesátých let.

Dodejme, že kromě voňavého pokladu má zpěvák i svůj vlastní lak na nehty, krém na akné a sluchátka. Pokud si budete chtít parfém "Someday" zakoupit, ať už ve formě klasické voňavky, spreje na vlasy, nebo tělového mléka, navštivte americké obchody jako Macy's, Dillard's, Nordstrom a Ulta. Podle informací na serveru Billboard.com se vůně objeví i v parfumériích Sephora, které mají pobočky i v Česku.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY