Do Top 3 se v SuperStar nepropracoval Martin Harich

23.05.2011 21:58 - Tomáš Parkan | foto: facebook interpreta

Česko Slovenská SuperStar, Incheba Arena, Praha, 17.4.2011
© Petr Klapper/NetReporters.org
Nedělní Česko Slovenská SuperStar přinesla dva naprosto rozdílné světy - švédský Abby a anglický se skupinou Queen. Zatímco ten první skončil víceméně průšvihem, ten druhý naopak vyzněl skvěle. I díky tomu nemohlo být pondělní vyřazování žádnou pohodovou záležitostí. Ještě před samotnou eliminací se snažil odlehčit atmosféru v pražské Incheba Aréně Peter Cmorik. Nemohu si pomoct, ale už jsem od něj slyšel daleko lepší songy, než ten, který zvolil pro tento večer.

Přestože to nebývá v poslední čtyřce až tak obvyklé, mělo toto vyřazování velkého favorita - Michala Šepse. Na jeho jméně se shodla celá porota, jmenoval jsem ho i já v komentáři včerejšího kola a byl častokrát zmíněný i v komentářích článků. Důvod byl jasný, Michal Šeps se již víceméně trápí. Tohle přání ovšem nevyslyšel československý národ, když ho možná i z recese poslal do dalšího kola. Místo něj pak vypadl historicky první držitel divoké karty v SuperStar Martin Harich a je to škoda, protože právě jemu by mohla témata příštího kola více než sednout.

Zbývajícím zpěvákům totiž budou stát na cestě v postupu do SuperFinále hned tři úkoly. Prvním úkolem bude zazpívat písničku Miro Žbirky, v tom druhém se trojice předvede unplugged a poslední výzvou bude volný výběr každého z finalistů. Myslím, že témata jsou zvolena výborně. A snad to potvrdí i trio Adamec - Gunčíková - Šeps svými výkony.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY