3 x DVD AC/DC / 3 x CD LADY GAGA / 3 x CD SWORDFISHTROMBONES / 3 x CD BEN CRISTOVAO a další...

23.05.2011 00:00 - Redakce | foto: facebook interpreta

Pravidelné kvízy o ceny jsou opět tady. Soutěžit můžete tentokrát do neděle 30. května včetně. Přejeme hodně úspěchů! Pokud chcete vědět, o co se na musicserveru vždy soutěží, můžete se přihlásit do e-mailového newsletteru zde. Na stejném místě se z něj můžete také odhlásit. Soutěže o zajímavé ceny probíhají také na profilu musicserveru na Facebooku.

AC/DC - Live At River Plate (pro kvíz)
© facebook interpreta
Největší hvězdy australské hudební scény AC/DC, jež se řadí k nejprodávanějším umělcům všech dob, pořídili v prosinci 2009 na argentinském fotbalovém stadionu už svůj třináctý obrazový záznam. Ten dostal jméno "Live At River Plate" a obsahuje spousty hitů této hudební legendy, naservírované ve sto dvaceti minutách. Pětice matadorů slíbuje v příštích letech i nové album, ve které fanoušci doufají v roce 2013, kdy kapela oslaví čtyřicáté výročí své existence. Společně s vydavatelstvím Sony Music vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto DVD.

Do kvízu o 3 x DVD AC/DC "Live At River Plate" vstoupíte tady.


Swordfishtrombones - Aftertaste
© facebook interpreta
Brněnská formace Swordfishtrombones si dala s novou deskou "Aftertaste" pořádně na čas. Pět let čekání se ale vyplatilo. Slova o nadčasové desce podle prvotních kritik se neproměnila v prach, ale v devítistopový kotouč, který se dočkal pochval napříč celým světem. Krátký hudební obsah kompenzuje kapela téměř hodinovým dokumentem, který obsahuje rozhovory se členy seskupení a další libůstky. Společně s vydavatelstvím Indies Scope vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD SWORDFISHTROMBONES "Aftertaste" vstoupíte tady.


Lady Gaga - Born This Way
© facebook interpreta
Ať už si říká kdo chce, co chce Lady Gaga je nová královna popu, alespoň tomuto označení se nebrání většina maintreamových posluchačů. Album "Born This Way" je popový bonbónek, který chválí hudební kritici i zarputilí fanoušci excentrické zpěvačky, která desku dávno před vydáním označila počin za nejlepší album celé dekády. Umístění jejich první tří singlů na předních příčkách hitparád jen potvrzují slova, že tahle deska je prostě velký zásek do každého popového srdce. Společně s vydavatelstvím Universal vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD LADY GAGA "Born This Way" vstoupíte tady.


Ben Cristovao - Benny Cristo
© facebook interpreta
Mnoho zpěváků, které soutěž SuperStar vyplivne, zůstane bez povšimnutí, smlouvy a další naděje na to, aby jejich talent rostl. Ben Cristovao soutěž nevyhrál, ale přesto se pyšní už druhým počinem, který nakopává dál pozitivním směrem jeho hudební kariéru. Na placce "Benny Cristo" najdete několik i anglicky zpívaných kousků plus duet s Benovou partnerkou Monikou Bagárovou. Společně s vydavatelstvím Championship Music vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD BENA CRISTOVAO "Benny Cristo" vstoupíte tady.


Sophie Hunger
© alenvers.wordpress.com
Folk popová písničkářka Sophie Hunger se chystá už tuto středu 25. května do pražského paláce Akropolis. Bude to už její třetí návštěva na českém území, během níž tentokráte podpoří sólovým vystoupením svou desku "1983", kterou potěšila své příznivce v minulém roce. Společně s pořádající agenturou Rachot vám nabízíme možnost zahrát si o lístky na tuto akci. Pozor - soutěž ončí už v úterý ve 20:00, poté budou vyrozuměni výherci.

Do kvízu o 3 x 2 vstupenky na SOPHII HUNGER vstoupíte tady.


Dagmar Andrtová
© ckrumlov.info
Palác Akropolis svými tóny oblaží už 1. června jedna z našich předních hudebních stálic Dagmar Andrtová-Voňková, jejíž samostatný koncert je jedním z doprovodného programu Festivalu Respect. Výborná kytaristka se dostala pochvaly i od pořadatelů akce, kteří lákají na její koncert slovy: "Rovnocennou roli přikládá tichu i tónům, svojí hudbou dokáže vyvolat archetypální obrazy z nejhlubších vrstev naší paměti." Společně s pořádající agenturou Rachot vám nabízíme možnost zahrát si o lístky na tuto akci.

Do kvízu o 3 x 2 vstupenky na DAGMAR ANDRTOVOU-VOŇKOVOU vstoupíte tady.


Pravidla hudebního kvízu:
Každý kvíz obsahuje celkem deset otázek (koncertní soutěže jen tři), u každé máte možnost vybrat si ze tří odpovědí, z nichž jen jedna je správná. Jakmile absolvujete celý kvíz, vyzveme vás k zadání jména, emailu... a pak můžete už jen čekat, zda vyhrajete. Výhercem se stane ten, kdo správně zodpoví nejvíce otázek. Pokud vše správně zodpoví více soutěžících, výherce vylosujeme.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY