Podívejte se na "(It) Feels So Good" Stevena Tylera

23.05.2011 12:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Steven Tyler - (It) Feels So Good
© facebook interpreta
Ačkoli frontman Aerosmith prý nepomýšlí na sólovou dráhu a se svou domácí kapelou započal práce na další řadovce, přece jen své jméno sepjal s novým singlem. Tím se stala písnička s názvem
"(It) Feels So Good".

Steven Tyler se letos stal novým porotcem v hudební soutěži American Idol a z této nové injekce do své slávy se rozhodl i něco vytěžit. Skladbu nahrál společně s dlouholetým spolupracovníkem Martim Frederiksenem, přičemž původní demo pochází už z roku 2002. Tehdy jej ovšem zbytek kapely s touto letní hitovkou ze studia vyprovodil... Alespoň mu tak ale v šuplíku zůstala písnička, kterou letos mohl použít sám pro sebe.

Aranžérsky bohatě produkovaná nahrávka se z rocku do popu obrací nejen popovým zvukem, ale i angažováním bývalé Pussycat Doll Nicole Scherzinger, která Tylerovi sice ne zrovna vydatně, ale přece jen přizvukuje. A objevila se i ve videoklipu. Ten režíroval Ray Kay, jenž má za sebou natáčení třeba s Britney Spears, Lady Gaga nebo Beyoncé. Je autorem také nejsledovanějšího videa na světě, "Baby" Justina Biebera.

První sólový počin si Tyler dopřál už na podzim minulého roku, kdy se jeho skladba "Love Lives" stala ústřední melodií japonského filmu "Space Battleship Yamato". Aktuální singl je ale přece jen sledovanějším kouskem (premiéru si odbyl 12. května v průběhu jednoho z dílů American Idol), který má i upozornit na jeho právě vydanou biografii s titulem "Does The Noise In My Head Bother You?: A Rock 'n' Roll Memoir". Fandové Aerosmith se ale nemusejí bát, jakkoli Steven Tyler prohlásil, že by rád natočil celé sólové album, nedočkáme se ho určitě v dohledné době. Práce na novince domovské formace dostanou přednost.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY