Na debutu Wentzových Black Cards si zahostují Shaggy a Travis McCoy

10.05.2011 07:17 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Fall Out Boy - Pete Wentz
© nme.com
Baskytarista americké rockové formace Fall Out Boy Pete Wentz se rozhodně nenudí. Usilovně pracuje na první desce kapely Black Cards, kterou zpestří hostové jako reggae rapper Shaggyho a Travie McCoy, známý jako zpěvák z Gym Class Heroes.

Zatím bezejmenná nahrávka se má na pultech objevit v letních měsících. Už teď jsou muzikanti ale v předstihu. "Máme to skoro celé hotové," řekl hudebník k desce v rozhovoru pro magazín The Spin a dodal: "Teď ještě píšeme pár dalších songů, které možná nahradí některé z těch už existujících. Některé písně nejsou vůbec dokončené a je možné, že se na desku ve finále nedostanou." Basák Fall Out Boy dále jmenoval některé z nových písní jako "Paradox" a "Take More Than I Can Handle".

Připomeňme, že projekt Black Cards vznikl v roce 2010 a vévodí mu zpěvačka Bebe Rexha. I když fanoušci asi čekají, že se nová formace sveze na úspěchu Fall Out Boy, Pete Wentz k tomu dodává, že rozdíl mezi oběma kapelami je skutečně velký. "Je to, jako by se chlápek z pop punkové skupiny rozhodl udělat popovou desku. Nikdy jsem nic takového neplánoval!" uvedl muzikant na závěr.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY