Čtvrtá studiovka R.E.M. vyjde v luxusním balíčku

06.05.2011 13:48 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

R.E.M. - Lifes Rich Pageant
© facebook interpreta
Před časem jsme psali o reedici třetího alba amerických R.E.M. "Fables Of The Reconstruction" a nyní se k médiím dostala zpráva, že v podobném balíčku vyjde i následující nahrávka "Lifes Rich Pageant". V obchodech se objeví během června.

Reedice vychází na počest pětadvacetiletého výročí, které nahrávka letos slaví. Fanouškům, kteří se budou chtít do oslav zapojit, přinese kromě standardního CD také disk s dosud nevydaným materiálem s názvem "The Athens Demos". Celkem bude obsahovat devatenáct kousků včetně finálové dvanáctky, která tvoří hlavní desku. Jedna z písní, kousek s názvem "Wait", nebyla dosud vůbec regulérně vydána, ač ji fanoušci znají z různých záznamů živých koncertů. Všechny songy, které se nachází na bonusovém albu, byly pořízeny ve studiu Johna Keana.

Původní nahrávka "Lifes Rich Pageant" vyšla v červenci roku 1986. Její produkci obstaral Don Gehman a přípravy probíhaly ve studiích Johna Mellencampa Belmont Mall Studios v Indianě. Historicky se jednalo o první desku, se kterou R.E.M. dosáhli v prodeji na zlato.

Pro úplnost uvádíme i tracklist bonusového disku: Fall On Me, Hyena, March Song (King Of Birds), These Days, Bad Day, Salsa (Underneath The Bunker), Swan Swan H, Flowers Of Guatemala, Begin The Begin, Cuyahoga, I Believe, Out Of Tune, Rotary Ten, Two Steps Onward, Just A Touch, Mystery To Me, Wait, All The Right Friends, Get On Their Way (What If We Give It Away).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY