Diplo a Hocus Pocus vystoupí tento týden na Boombox parties

02.05.2011 23:54 - Petr Doupal | foto: facebook interpreta

Diplo + Hocus Pocus Boombox koláž
© facebook interpreta
Oblíbená série hiphopových Boombox parties pokračuje 4. a 5. května dalšími významnými jmény: Praze se představí americký DJ a producent Diplo a poté francouzská grupa Hocus Pocus.

Středa 4. května bude v Lucerna Music Baru ve znamení Lazer Boombox, kdy se předvede Wesley Pentz alias Diplo. Jeden z nejvýznamnějších současných producentů spolupracoval s Bustou Rhymesem, Chrisem Brownem, Die Antwoord, M.I.A. nebo Tiëstem, stojí také za projektem Major Lazer a na svůj label Mad Decent upsal ikonu jménem Rusko, který se Praze předvedl nedávno. Jako support vystoupí DJové Kid Fresh (Hong Kong), Tuco, Quime, C.Monts, Dillon Francis a Kristee.

Hned další den, ve čtvrtek 5. května, LMB přivítá v rámci On And On Boombox francouzskou skupinu Hocus Pocus. Pětice z Nantes tvoří už od roku 1995 a doma jsou pánové za velké hvězdy, slávu si však zaslouží po celém světě. Jejich hip hop se živými nástroji má blízko třeba k The Roots. Jedinečný večer doplní DJové Pufaz, Kato a Inphy.

Vstupné na každou z obou akcí stojí 450 Kč v předprodeji Ticketpro, Ticketstream, Ticketportal nebo na pokladně LMB, o stovku více dáte na místě. Více informací naleznete na webu Boombox akcí.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY