Rufus Wainwright vydá speciální boxset

30.04.2011 17:14 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Rufus Wainwright
© independent.co.uk
Sedmatřicetiletý kanadský skladatel, muzikant a zpěvák Rufus Wainwright vydá 18. července celou svou diskografii ve speciálním boxsetu. Tento kolos ponese titul "House Of Rufus" a nabídne celkem devatenáct disků - třináct CD a šest DVD nosičů.

Krabička bude vystlána červeným sametem a příznivci v ní naleznou kromě Wainwrightových studiových alb a DVD i hromadu překvapení. Mezi ty se řadí devadesátistránková kniha v pevné vazbě s raritními fotografiemi, jeho kresbami i malbami a ručně psanými texty anebo několik dosud nevydaných písní.

V "House Of Rufus" se se vším všudy dočkáte všech šesti studiových alb ("Rufus Wainwright", "Poses", "Want One", "Want Two", "Release The Stars" a "All Days Are Nights: Songs For Lulu", každé z nich nabídne nějaké dosud nezveřejněné materiály), dále dvou živáků (legendárního dvoudisku "Rufus Does Judy At Carnegie Hall" a "Milwaukee at Last!!!") a čtyř exkluzivních kolekcí: "Rufus Rarities" (dřivě nevydané písně), "Rufus At The Movies" (řada z jeho skladeb, které se objevily na soudtracích), "Friends & Family" (kolaborace s rodinou a přáteli: Leonard Cohen, Teddy Thompson, Loudon Wainwright III, Martha Wainwright, Kate and Anna McGarrigle, Pet Shop Boys a Burt Bacharach) a posledním albem bude "Original Demos" (kompletně poskládané z demo snímků, díky kterým podepsal první smlouvu).

Mezi šesti DVD najdete čtyři oficiálně vydané "Live At Fillmore", "All I Want", "Milwaukee At Last!!!", atypicky dlouze nazvané "Rufus! Rufus! Rufus! Does Judy! Judy! Judy!: Live From The London Palladium", k nim navíc desku "Release The Stars" s komentářem a několika živými vystoupeními a dlouhometrážní dokument "Prima Donna: The Making Of An Opera".

Tuto krabici si můžete už předobjednat, a to zde. Mimo to, si můžete i zasoutěžit prostřednictvím Facebooku. Vyhrát můžete to, že některá z vašich fotografií nebo jiného umění se v tomto speciálním boxu objeví .


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY