Brian Eno vydá v červenci další kolaboraci

21.04.2011 16:49 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Brian Eno - Drums Between The Bells
© facebook interpreta
Dvaašedesátiletý Brian Eno, který se civilně pyšní jménem Brian Peter George St. John le Baptiste de la Salle Eno, vydá v červenci novou desku, kolaboraci s básníkem Rickem Hollandem.

Oba pánové se seznámili v roce 2003, kdy začali pracovat na společném projektu, letos zkraje roku se dohodli, že materiály dokončí. Deska nese titul "Drums Between The Bells" a nabídne patnáct kousků. Album vyjde 4. července a již nyní si můžete pod článkem poslechnout jednu z písní titulovanou jako "Glitch", která leccos napoví o tom, jak asi bude deska znít.

Album vyjde na CD, 12'' vinylu (s downloadem v mp3), digitálně a v neposlední řadě také ve speciální dvojdiskové CD edici, která nabídne na druhém nosiči instrumentální verzi celého alba a 44stránkovou knihu. Na to, jak bude speciální edice vypadat, se můžete podívat zde.

Tracklist "Drums Between The Bells" vypadá takto: Bless This Space, Glitch, Dreambirds, Pour It Out, Seedpods, The Real, The Airman, Fierce Aisles Of Light, As If Your Eyes Were Partly Closed As If You Honed The Swirl Within Them And Offered Me … The World, A Title, Sounds Alien, Dow, Multimedia, Cloud 4, Breath Of Crows.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY