Christina Aguilera, Adam Levine a Cee Lo Green rozjíždějí novou pěveckou soutěž

19.04.2011 13:25 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Christina Aguilera, Adam Levine, Cee Lo Green, Blake Shelton
© nbc.com
V Americe je dlouhodobě nejsledovanějším pořadem "American Idol", neboli naše SuperStar. Toho jsou si všechny televizní stanice dobře vědomy, a tak není divu, že se snaží přijít s vlastním nápadem, který by na poli hudebních soutěží získal co možná nejvíce diváků. Kanál NBC tak do vysílání nasadí nový ambiciózní projekt nazvaný "The Voice", který kromě unikátních pravidel láká i na obrovské hvězdy v roli porotců. Původně tato soutěž vznikla v Holandsku, kde sklidila velký úspěch.

Soutěž nabídne pravidelnou účast Cee Lo Greena, Blakea Sheltona, Adama Levina ze skupiny Maroon 5 a především globální hvězdu Christinu Aguileru. Celá show je postavená na hledání co možná nejlepšího hlasu. A aby porotci nemohli být ovlivněni vzhledem nebo vystupováním účinkujících, tak na začátku prvních kol sedí k začínajícím zpěvákům zády. Teprve v momentě, kdy je svým hlasem dostatečně přesvědčí, se porotci otočí čelem k účastníkovi, který následně může postoupit do dalšího kola. Hudební celebrity však nebudou plnit pouze funkci komentátorů výkonů, jsou zároveň "trenéry" soutěžících, kteří si je sami zvolí.

Na video, kde se všichni trenéři představují a vysvětlují pravidla celé soutěže, se můžete podívat pod článkem. Show má za cíl najít opravdu dobré zpěváky a navázat na dobu, kdy v hudebním světě šlo hlavně o hlas interpretů. Celý kolos se rozjíždí už 26. dubna.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY