Xindl X se na novém singlu představí jako kuchař

14.04.2011 16:11 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Xindl X
© Dalibor Konopáč a Richard Palkovič
Od vydání poslední desky "Praxe Relativity" písničkáře-provokatéra Xindla X uplynulo teprve půl roku a zpěvák o sobě dává opět vědět. Na květen se chystá představit nový singl "Nejlepší kuchař".

Ke skladbě vznikne i příslušný snímek. "Celá zápletka bude hodně zajímavá a vlastně vtipná. Vím, že to není moc, ale prozrazením detailů bychom přišli o kouzlo překvapení. Rozhodně očekávejte výpravný klip," dodal Lukáš Rychtařík z Championship Music. Režie se opět chopí Jakub Sommer, který se podepsal pod předchozí videoklipy Xindla X "Anděl" nebo "Dysgrafik".

Hudebník má plány už i na léto a podzim. Na letní festivaly si Xindl X nachystá speciálně upravený set, který bude zvukově ostřejší. Některé skladby z poslední desky se dočkají doslova nového kabátu. Oproti tomu podzim přinese velké akustické turné a nebude chybět ani celá kapela. V rámci turné je v plánu koncertovat v naprosto odlišných prostorách, než tomu bylo doposud. Zpěvák zavítá do divadel, vysokoškolských aul nebo vybraných klubů po celé ČR. Plánované zastávky budou v Praze, Brně, Ostravě, Plzni, Olomouci a dalších městech.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY