Koncert Children Of Bodom se blíží

12.04.2011 11:15 - Matěj Bílý | foto: facebook interpreta

Children Of Bodom
© pattyworld.it
Do české metropole míří další veličina současného metalu, finští Children Of Bodom. Koncert se uskuteční 27. dubna 2011 od 20 hodin v hale Folimanka. V roli předkapel se představí švédští Machinae Supremacy a českému publiku dobře známí paganmetalisté Ensiferum z Finska.

Finská kapela Children Of Bodom se zformovala v druhé polovině devadesátých let. Již první album "Something Wild" vzbudilo značnou pozornost. Divoká kombinace silně melodického black/death metalu okořeněného skvělou instrumentací zpívajícího kytaristy Alexi Laiha a klávesisty Janne Warmanna si v následujících letech podmanila široké masy metalových příznivců. Přes jistý hudební posun k melodickému thrash metalu zůstávají Children Of Bodom jednou z nejpopulárnějších metalových kapel současnosti. Kapela nedávno vydala již sedmé řadové album "Relentless Reckless Forever", které zajisté neopomene představit.

Vstupenky je možné zakoupit v tradičních sítích Ticketpro, Ticketportal a Ticket-Art , případně i přes webové stránky Masters Of Rock či pořadatelskou agenturu Pragokoncert.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY