Praha v říjnu přivítá post-hardcore v čele s Blessthefall

30.03.2011 10:29 - Martin Wipplinger | foto: facebook interpreta

Blessthefall
© myspace.com
Až z nevlídné arizonské pouště dorazí počátkem října do pražské Lucerny americká formace Blessthefall, fanouškům post-hardcoreové hudby známá jako dřívější působiště Craiga Mabbita (současný zpěvák Escape The Fate).

Diskografie Blessthefall zatím čítá dvě regulérní studiová alba: "His Last Walk" (2007) a "Witness" (2009). Pro případné návštěvníky koncertu je zásadní informací to, že kapela se v květnu přesune do nahrávacího studia, kde dá vzniknout zbrusu novému materiálu. A vzhledem k tomu, že pracím na něm obětuje i účast na letním svátku Warped Tour, je velmi pravděpodobné, že před pražské publikum předstoupí již s aktualizovaným repertoárem. Fanoušci se ovšem bohužel nedočkají kytaristy Mikea Frisbyho, který od Blessthefall v únoru odešel.

V roli speciálních hostů se představí další americké kytarové brusky - Pierce The Veil a Motionless In White. Koncert, který pořádá agentura Conspiracy, je naplánován na 5. října. Vstupenky si můžete zakoupit v předprodejních sítích Ticketpro a Ticketportal za 340 korun.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY