Faithless se rozhodli to zabalit

17.03.2011 18:52 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Faithless
© SonyBMG
Taneční formace Faithless si v současnosti užívá poslední dny svého fungování. Minulý rok uvedli na trh desku "The Dance" a vyrazili na koncertní turné. Nyní svým fanouškům oznámili, že aktuální koncerty jsou současně ty poslední. Jsou také poděkováním příznivcům.

Faithless se totiž rozhodli skončit na hudební scéně, kterou úspěšně okupovali patnáct let. O svých plánech informovali na oficiálních stránkách. Zpěvák Maxi Jazz napsal, že "je čas zavřít knihu a vrátit ji do knihovny." Muzikanti jednoduše zhodnotili, že je na čase přestat. Fanoušci se ještě dozvěděli: "Zažili jsme s vámi neuvěřitelně obrovské a úžasné dobrodružství. Všichni lidé přirozeně rostou, mění se a opouští věci - nechávají je za sebou. Nevím, jak mám víc poděkovat. Máme vzpomínky, které nám vystačí i na další život."

Poslední ohlášený koncert by se měl konat 8. dubna v Londýně. Anebo možná ne - v době vydání této zprávy je novinková sekce na oficiálním webu nefunkční, takže názor Maxi Jazze možná nebyl názorem celé kapely. Anebo jde jen o technický výpadek...


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY