100°C vydávají koncertní DVD v nákladu sto tisíc kusů

17.03.2011 11:11 - Tereza Vavroušková | foto: facebook interpreta

100°C
© facebook interpreta
Hudební skupina 100°C ohlásila release koncertního DVD "Live At Open Air Festival 2010". Nosič vychází 31. března jako příloha 13. čísla společenského magazínu Reflex. K dostání bude za standardní cenu 39 Kč a vyjde v nákladu sto pět tisíc kusů. Mimo záznam koncertu z úspěšného prvního ročníku Open Air Festivalu na něm najdete také bonusy v podobě klipů skupiny, její videobiografie, rozhovoru a festivalového minidokumentu.

Playlist prvního live DVD 100°C představuje průřez skladeb ze všech tří alb kapely včetně hitů "Azataki" a "Cream". Fanoušci mohou na DVD zhlédnout také videoklip k singlu "Cream", který vysílala kromě českých médií také MTV. Dále se mohou těšit i na několik živě provedených remixů skladeb, které pro kapelu připravili přední producenti české scény.

Mariánskolázenští 100°C zároveň chystají na 13.dubna koncert v pražském Hard Rock Café, kde u této příležitosti proběhne i křest nového dévédéčka. "Chtěli jsme na křest zvolit trochu slavnostnější prostory a Hard Rock Café nám přišlo jako fajn protikladem těch našich ostatních klubů, proto ho uskutečníme tam. Zároveň bych chtěl zdůraznit, že na koncert zvolíme jen symbolické vstupné a tímto všechny vaše čtenáře zveme," řekl pro musicserver.cz baskytarista Mojjo.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY