Iron Maiden vydají v květnu velkolepou výběrovku

15.03.2011 18:00 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Iron Maiden
© EMI
Již v červnu se Iron Maiden opět zastaví v České republice, tentokrát v rámci festivalu Sonisphere. Než se ale tak stane, dočkáme se kompilace největších hitů.

Fanoušci se mohou těšit hned na dva disky, které pod názvem "From Fear To Eternity: The Best of 1990 - 2010" přinesou třiadvacet písní. Vydání je aktuálně ohlášeno na 23. května, kdy výběrovka vyjde jak na dvou CD, tak jako digitální download. Pro opravdové sběratele pak bude určena i limitovaná sérii na třech vinylových picture discích.

Mezi vybranými skladbami najdeme nejen osvědčené hity jako "Fear Of The Dark", "The Wicker Man", "Rainmaker" nebo "Dance Of Death", ale například i pilotní singl "El Dorado" z loňské desky "The Final Frontier", za který Iron Maiden nedávno získali i prestižní cenu Grammy.

Pro úplnost přinášíme i kompletní tracklist: CD1 - The Wicker Man, Holy Smoke, El Dorado, Paschendale, Different World, Man On The Edge (Live), The Reincarnation Of Benjamin Breeg, Blood Brothers, Rainmaker, Sign Of The Cross (Live), Brave New World, Fear Of The Dark (Live). CD2 - Be Quick Or Be Dead, Tailgunner, No More Lies, Coming Home, The Clansman (Live), For The Greater Good Of God, These Colours Don't Run, Bring Your Daughter...To The Slaughter, Afraid To Shoot Strangers, Dance Of Death, When The Wild Wind Blows.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY