Poslední detaily k nové desce Silverstein jsou venku

06.03.2011 16:03 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Silverstein - Rescue
© facebook interpreta
Kanadská rocková formace Silverstein nachystala po dvou letech novou studiovou nahrávku. Deska s titulem "Rescue" se na pultech obchodů objeví 25. dubna.

V pořadí pátá novinka má už také dva videoklipy - začátkem února se fanoušci mohli podívat na snímek ke kousku"Sacrifice" a nyní se pro ně chystá klip k písni "The Artist", pro jehož účely nechalo osazenstvo Silverstein natočit koncert v Torontu, který odehrálo zcela zdarma. Další video má mít písnička "Burning Hearts".

Nahrávka obsahuje celkem dvanáct kousků, přičemž dva z nich se objevily už na loňském EP "Transitions". Pokud si desku koupíte v edici na CD, můžete se těšit na dalších šest bonusových tracků. Jedná se o akustické verze písní "Burning Hearts", "Replace You" a demonahrávky k "Texas Mickey", "Intervention" a "In Memory Of...". Výčet by nebyl kompletní bez skladby "Dancing On My Grave".

Standardní tracklist je následující: Medication, Sacrifice, Forget Your Heart, Intervention, Good Luck With Your Lives, Texas Mickey, The Artist, Burning Hearts, Darling Harbour, Live To Kill, Replace You, In Memory Of…


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY