Magnetic Man míří na Pohodu

01.03.2011 08:25 - Tomáš Bláha | foto: facebook interpreta

Magnetic Man
© nme.com
Pro mě osobně jsou zatím ohlášená jména účinkujících na letošním ročníku Bažant Pohody spíše rozčarováním. K Portishead nyní ale do položky "dost se těším na:" mohu přidat i první dubstepovou superskupinu Magnetic Man.

Ne že bych tak úplně souhlasil s adorací kolegyně Kristiny Bílé, faktem ale je, že se ve Velké Británii tahle parta těší velké přízni a úspěšně drancuje jednu taneční párty za druhou. Na výročních cenách dubstepové komunity dubsteporum.com dokonce získala druhou příčku v kategorii nejlepší album/kompilace. A dle videí, která kolují po YouTube.com, lze i usuzovat, že večery strávené s touto trojkou patří mezi ty fyzicky náročné a euforicky opojné. Již na minulém ročníku Pohody se z dubstepového "revíru" objevil veterán Skream (který je součástí i projektu Magnetic Man) a nováček, miláček a naděje Jamie xx se svým setem.

Přestože se trio Magnetic Man na úkor klasičtějšího formátu taneční párty od dubstepového zvuku docela vzdálilo, jsem si jistý, že na Pohodě připraví skvělou show. Já se jen modlím za to, aby s sebou přivezli hvězdné vokalisty s Katy B v čele. Mám pro ni slabost.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY