Turné slovenských Desmod právě startuje

28.02.2011 08:43 - Kristina Bílá | foto: facebook interpreta

Desmod
© eurovize.sblog.cz
Fanoušci rockových Desmod se mohou těšit na první březnovou středu, kdy se v rámci turné představí slovenská pětice také stověžaté Praze. Koncert se uskuteční v Paláci Akropolis, v němž východní sousedy podpoří tuzemská hardcorová banda Hazydecay. "Spiš Original Czech Tour" si svou cestu razí přes dvanáct českých měst (například Plzeň, Kutná Hora nebo Zlín) a potrvá až do začátku dubna. Ústředním tématem bude propagace aktuální desky "Vitajte na konci sveta".

Skrze léta fungování okusili Desmod několik hudebních stylů - od počátečního metalu přes punk, až nakonec zakotvili v neutrálním poprocku. Změnu stylů mají na svědomí i časté personální obměny. Přesto za svou patnáctiletou kariéru posbírali celkem pět Zlatých Sláviků. Profesně stejně staří Hazydecay se sice Slavíkem chlubit nemohou, přesto jsou silným zářezem na pažbě českého moderního metalu.

Lístky lze zakoupit v síti Ticketportal nebo v pokladně Paláce Akropolis. V předprodeji za ně zaplatíte 235 Kč, na místě je bude možné sehnat za 270 Kč. Koncert startuje v půl osmé.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY