Alice Cooper dokončil práce na nové desce

22.02.2011 11:46 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Alice Cooper
© Archiv
Alice Cooper se před rokem pustil do práce na nové nahrávce a nyní hlásí, že má hotovo. Rockerova nová deska dostala do kolébky název "Welcome 2 My Nightmare" a fanoušci se jí dočkají do konce roku.

Jak jistě skalní fanoušci poznali, kolekce svým názvem navazuje na původní nahrávku "Welcome To My Nightmare" z roku 1975. Její produkci bude mít na starost i stejný producent jako tehdy - Bob Ezrin. S Alice Cooperem spolupracoval také na plackách "Billion Dollar Babies", "School's Out" a "Love It To Death".

A jak novinka vznikla? "Začali jsme se bavit o té starší desce, která je podle mého naším největším triumfem," řekl Alice Cooper již dříve v rozhovoru pro Billboard.com. "On pak dodal: 'Co kdyby měl Alice další noční můru?' A najednou jsme měli napsané tři nové kousky. Hned se do toho pustil, je to daleko temnější osobnost než já."

Zpěvák dále prozradil, že společně s producentem dali dohromady třináct skladeb včetně balad "I Am Made Of You" a "Something To Remember Me By". Kromě toho vznikly tři písně s původními členy kapely - baskytaristou Dennisem Dunawayem, bubeníkem Nealem Smithem a kytaristou Michaelem Brucem.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY