Does It Offend You, Yeah? přijedou do Česka s novou deskou

15.02.2011 13:18 - Petr Adámek | foto: facebook interpreta

Does It Offend You, Yeah?
© lucerna.musicbar.cz
Po třičtvrtěroce se do Česka vrátí electro-rockoví Does It Offend You, Yeah?. Své těžko zaškatulkovatelné umění předvedou 10. dubna v Lucerna Music Baru v Praze. Vedle skladeb z debutové desky "You Have No Idea What You're Getting Yourself Into..." zde zazní také materiál z novinky "Don’t Say We Didn’t Warn You", jejíž vydání je naplánováno na 14. března.

Dá se očekávat, že novinka vzbudí stejnou vlnu zájmu jako tři roky stará prvotina. Dan Coop, starající se v kapele o všelijaké ruchy, album označuje za průlomové a dodává: "Chvílema je pěkně nasraný, chvílema zas melancholický a depresivní."

DIOY,Y? si během své nedlouhé historie už stihli zahrát před The Prodigy, Nine Inch Nails nebo Linkin Park. Zpěvák James Rushent se navíc podílel na produkci dvou skladeb z desky "Invaders Must Die" prvně jmenovaných. Českému publiku se pětice z britského Readingu představila loni v létě na festivalu Rock For People.

Vstupenky budou v prodeji od 18. února v předprodejních sítích Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal za 400 Kč, na místě budou stát 500 Kč. Lucerna Music Bar bude otevřen od osmi hodin.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY