Amy Winehouse si v Dubaji utrhla pořádnou ostudu

16.02.2011 14:38 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Amy Winehouse
© wordpress.com
Sedmadvacetiletá Britka Amy Winehouse by měla letos představit svou třetí studiovku. Po všech nepříjemnostech v médiích bude nejspíše i očekávaná. V pátek 11. února koncertovala v Dubaji a svým znuděným vystoupením některé fanoušky zklamala. Dav čtyř tisíců lidí bučel po každé písni, dokud Amy předčasně pódium neopustila.

Dle výpovědí zúčastněných začala skandalistka se songy ze svých prvních dvou desek, "Frank" a "Back To Black". Na jedné ze scén Dubai Festival City Concert Arena se natolik nudila, že si nejen nedala záležet na svém pěveckém projevu, ale přitom si znuděně prohrabávala vlasy a dloubala se v nehtech. Po několika písních se zeptala, "jak se mají v Dubaji", načež dostala jako odpověď lavinu boo. Na tu zareagovala jen: "No zas tak hrozné to není, přestaňte bučet."

Zklamaní návštěvníci se nechali slyšet, že je neuvěřitelné, jak se ze špatné může stát ještě horší, a že by měla přijet za rok, úplně čistá, a vynahradit všem, co si koupili lístky, tento nepovedený večer. Většina davu opustila prostor již v polovině koncertu, jeden z jejích vokalistů se údajně dočkal mnohem většího aplausu než Winehouse, která mimo jiné zapomínala i své texty. Její mluvčí se nechal slyšet, že všechno nepovedené zapříčinily špatné monitory, respektive Amyiny odposlechy, která se kvůli nim špatně slyšela. Wow.

Na to, co umí špatné odposlechy, se můžete podívat - nekvalitně a neoficiálně, ale zase díky lidem, kteří tam doopravdy byli - kupříkladu tady anebo tady.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY