V březnu vyjdou reedice většiny řadovek Robbieho Williamse

11.02.2011 13:59 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Robbie Williams
© robbiewilliams.com
Sólovou kariéru Robbieho Williamse lze bezesporu považovat za velmi úspěšnou. Robbie stihl vydat osm sólových alb, několik koncertních DVD a dvě výběrovky. Není divu, že se vydavatelství rozhodlo převážnou část této diskografie vydat v reedici.

Již 21. března vyjde sedm sólových alb Robbieho Williamse v reedici jakožto komplet na CD+DVD. Placky "Life Thru A Lens", "I've Been Expecting You", "Sing When You’re Winning", "Swing When You’re Winning", "Escapology", "Intensive Care" a "Rudebox" budou na přiloženém DVD obsahovat velké množství bonusového materiálu, který se k fanouškům z velké části dostane úplně poprvé. Najdeme na nich například vystoupení z pořadů "Top Of The Pops", "Later…with Jools Holland", "Wetten daß?!" nebo záznamy z MTV Music Awards. Aby těch bonusů nebylo málo, rozsáhlejší by měly být i booklety, navíc celý komplet bude i velmi luxusně zabalen.

Připomeňme, že Robbie Williams dokázal jakožto sólový interpret prodat více než šedesát miliónů desek a jeho koncertní turné patří k těm nejúspěšnějším v dějinách hudebního průmyslu. Jeho aktuální loňská výběrovka "In And Out Of Consciousness - Greatest Hits 1990 - 2010" se navíc doma ve Velké Británii stala nejprodávanějším výběrovým albem minulého roku.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY