Madonna - velká show začíná

07.06.2001 05:01 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Madonna - What It Feels Like For A Girl
© facebook interpreta
Taky patříte mezi ty, kdo si chtěli zajet na koncert Madonny do Německa a nenapadlo je, že budou vyprodány během krátké chvilky? No nevadí, stále můžete vyhrát volné vstupenky třeba na Evropě 2.

Madonnino turné "Drowned World" začíná v sobotu 9.6. v Barceloně a podle neoficiálních fanouškovských stránek už víme, co bude Madonna (pravděpodobně) hrát. Celkem by koncerty měly mít 24 skladeb, možná dojde v průběhu turné k jejich obměně, ale není to až tak pravděpodobné. Zpěvačka dodržela svůj slib a opravdu se setlist sestává převážně ze skladeb z posledních dvou desek"Ray Of Light" a "Music", i když i na nějaké starší hity také dojde. Madonna by se také na pódiu měla objevit v pěti různých převlecích a to jako "Punk Girl", "Geisha Girl", "Cyberpunk Cowgirl", "Spanish Señ" a "Ghetto Girl".

Předběžný setlist koncertu Madonny je tedy takovýto: Drowned World, Impressive Instant, Candy Perfume Girl, Beautiful Stranger, Ray Of Light, Paradise (Not For Me), Frozen, Open Your Heart, Nobody's Perfect, Mer Girl, Sky Fits Heaven, Mer Girl II, What It Feels Like For A Girl (instrumental), I Deserve It, Don't Tell Me, Human Nature, Oh Dear Daddy, Secret, Gone, Don't Cry For Me Argentina (instrumental), Lo Que Siente La Mujer (španělská verze What It Feels Like For A Girl ), La Isla Bonita, Holiday, Music.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY