Podívejte se na "Mine Smell Like Honey" R.E.M.

02.02.2011 05:00 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

R.E.M. - Mine Smell Like Honey
© facebook interpreta
Americká rocková trojka R.E.M. odtajnila videoklip k prvnímu singlu "Mine Smell Like Honey" ze svého očekávaného patnáctého studiového počinu "Collapse Into Now".

Klip si odbyl premiéru 31. ledna díky serveru Spinner.com, kterému baskytarista kapely Mike Mills také prozradil i něco málo o videu, které režíroval Dominic DeJoseph. Video k "Mine Smell Like Honey" je poctou jedné z největších postav dějin filmu - scenáristovi, režisérovi a komikovi přezdívanému Frigo Busteru Keatonovi. "Tento klip odkazuje na dny němého filmu a Bustera Keatona, prostě na dívání se na lidi, jak si sami ubližují a přitom jsou v pohodě," řekl Mills.

Nové album "Collapse Into Now" vznikalo od listopadu 2009, na Západě vyjde 7. března. R.E.M. se před nedávnem také nechali slyšet, že k desce nechystají turné. "Udělali jsme desku, kterou máme opravdu rádi. Myslím si, že sama o sobě může plavat, anebo se potopit, takže asi nebudou žádné koncerty. Ani je neplánujeme." dodal Mills. Video by mělo být ke zhlédnutí níže, pokud je vyšší moc pro "náš region" zakáže, zkuste třeba odkaz na NME.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY