Smashed Face přicházejí s očekávanou novou deskou

22.01.2011 13:18 - Marek Odehnal | foto: facebook interpreta

Smashed Face - Misanthropocentric
© www.smashedface.com
Vysočinská death metalová/deathcorová stálice Smashed Face vydává dlouho očekávanou třetí desku s názvem "Misanthropocentric". Album vyšlo začátkem roku 2011 na labelech Shindy Prods. a Radiation Noise Prods., o celosvětovou on-line distribuci se starají Cosmopoliteage Recs. Materiál byl nahrán v Grapow Studios Rolanda Grapowa (kytarista Masterplan, ex-Helloween), o grafické zpracování se postarali Killustrations Art a o fotoset Necrania Photography.

Deska vychází jako masivní pětipanelový digipack se dvěma booklety a je k dostání už nyní na adrese kapely a vydavatelstvích. Bude podpořena hojným koncertováním a evropským turné na přelomu března a dubna po boku ruských Ease Of Disgust, s nimiž také nahrávku pokřtí na tradičním brněnském Defacing Festu, který proběhne 11. dubna v klubu Melodka.

V rámci vydání nového alba se kapela upsala u Emotive Booking z Ruska a navázala užší spolupráci s Chance To Dance Booking a Regenesis Agency (booking pro Benelux). Následuje spolupráce s Metalcore Shop a Seven Sins Clothing. K dispozici je rovněž nový merch z dílny Seven Sins Clothing a oversleeve design s exkluzivním potiskem přes rukávy. Více info na http://www.bandzone.cz/smashedface.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY