Sugababes se chystají podruhé rekapitulovat

11.01.2011 13:41 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Sugababes
© myspace.com/sugababesofficial
Britské popové trio Sugababes v pondělí 10. ledna ohlásilo, že příští měsíc vydá album největších hitů. Ponese titul "Push The Button: The Collection" a vyjde 28. února.

Deska je v pořadí již druhou retrospektivní kompilací - ta první nesla titul "Overloaded: The Singles Collection", vyšla v roce 2006 a v Anglii a Irsku si vysloužila platinovou desku. Novinková kolekce vyjde ve spolupráci se Spectrum Records. Bude prodávána i na řadě maloobchodních prodejců hudby, její cena je stanovena na 3.99 liber (necelých 120 Kč).

Nahrávka bude mapovat desetiletou kariéru tělesa, které za svou existenci prožilo tři změny v sestavě. V současných Sugababes už není ani jedna z původních členek, originální sestavu tvořily Siobhan Donaghy, Mutya Buena a Keisha Buchanan. Za hudební kariéru Sugababes vydala skupina sedm studiových alb, ze kterých měla v UK celkem osmnáct hitů, které zaskórovaly v první desítce hitparád. Během let členky formace také dostaly řadu ocenění.

Skupina nedávno také tvrdila, že už se žádná personální změna v sestavě nestane. "Pokud to nebude fungovat, budeme to muset prostě ukončit," prohlásil podle nejnovější Sugababe Jade Ewen management kapely.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY