Duet Lady Gaga a Eltona Johna vyjde v únoru

16.12.2010 07:51 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Lady Gaga, Elton John
© trueexclusives.com
Lady Gaga a Eltona Johna kromě vzájemných sympatií spojuje i jistý projekt. Pro film "Gnomeo & Juliet" nazpívali společnou píseň, o které jsme vás již informovali. Jmenuje se "Hello, Hello" a nyní bylo potvrzeno datum, kdy se jako součást soundtracku dostane na pulty obchodů. V USA se tak stane 8. února. Dle některých zdrojů existuje možnost, že ke skladbě vznikne i videoklip.

Film o zahradních trpaslících je další z obměn slavného Shakespearova dramatu "Romeo a Julie", tentokrát však animovaný a z prostředí zahrady. Pro Lady Gaga a Eltona Johna to nebude první společný projekt, kterého se účastní. U Eltona zároveň nejde o první výlet směrem k filmové hudbě, jeho píseň "Can You Feel The Love Tonight?" dokonce získala cenu Akademie za nejlepší píseň. Pro Lady G to naopak znamená první hudební příspěvek pro velké plátno.

Gaga v současnosti stále koncertuje a zároveň finišuje s přípravami nového alba "Born This Way", o kterém se stihla již mnohokrát velice pozitivně zmínit. Nechyběly ani výroky, že tento počin změní svět.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY