Vánoční titulka Reportu patří Nightwork

02.12.2010 13:14 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Report 12/10
© facebook interpreta
NA TITULCE NIGHTWORK, UVNITŘ VISACÍ ZÁMEK, MY CHEMICAL ROMANCE, LADY GAGA, ROZHOVORY S PIO SQUAD, HELLOWEEN, MGMT, TÉMA NEJHORŠÍ VÁNOČNÍ ALBA A UCHO S JAROSLAVEM RUDIŠEM. PŘÍLOHOU JE ALBUM NATALIE KOCAB - WALKING ON THE A-BOMB.

Z obsahu:

NIGHTWORK
Nightwork nedávno vydali druhé album Tepláky aneb Kroky Františka Soukupa. O jejich hudebních i mimohudebních zájmech jsme si popovídali na plzeňském koncertě. Na otázky odpovídali Vojta Dyk, Jakub Prachař, Jan Maxián, Jakub Antl a František Soukup.

NEJHORŠÍ VÁNOČNÍ ALBA
Vánoce jsou časem, kdy obchodníci chtějí vydělávat a lidi utrácet. Gramofirmy to dobře vědí a kromě všelijakých bestofek a zlatých kolekcí servírují posluchačům vánoční desky, které někdy berou dech. Jaká vánoční alba se nesmazatelně zapsala do paměti redaktorů REPORTU?

OCEÁN
Těžko byste i mezi naprostými hudebními analfabety našli někoho, kdo by alespoň jednou v životě neslyšel o legendární českobudějovické formaci Oceán, která tuzemské hudební scéně dominovala na přelomu 80. a 90. let. Na otázky Filipa Macháčka ohledně návratu odpovídal „nehrající kapitán“ Oceánu, jeho duše a výlučný textař Petr Hons.

HELLOWEEN
Německá úderka Helloween se vrací do České republiky a albem 7 Sinners se také vrací k magické číslovce v názvu alb. Novinka se sice nevyrovná dvoudílnému projektu Keeper of the Seven Keys z konce 80. let, ale každopádně se jedná o to lepší, co zatím zaznělo z metalové dýně. Více už REPORTU sdělil jeden ze zakládajících členů, basák Markus Grosskopf.

PIO SQUAD
Marek Pros a Radek "Chemik" Chlubna vyrazili do Jihlavy, kde si dali dostaveníčko s PIO Squad v jejich hudebním klubu Soul. Řeč byla o manifestech, primitivních fanoušcích, nezaplacených nájmech a volebních agitkách.

LIVE: Lady Gaga, Prago Union, Prince, My Chemical Romance, Jesus Christ Superstar, Simply Red, Lordi, Joe Cocker, Joe Satriani, UDG, J.A.R., Brand New Heavies TÉMA: Nejhorší vánoční alba
ROZHOVORY: Viktor Smolski, Biffy Clyro, Visací zámek, Crystal Castles, Helloween, MGMT, Luno
FRESH ENERGY: Photolab
URBAN: Pio Squad
BUBÁK: Ol’ Dirty Bastard
SMRT: Steve Lee
NA CESTÁCH: Antarktida
UCHO: Jaroslav Rudiš
SLOUPKY: Jana Kománková, Honza Křížek, Honza Homola, Ondřej Bezr, Ema Dietrichová
Recenze CD, DVD, PS3 her, knih, webů, filmové premiéry, hudební TV tipy, clubbing, drogová poradna, fotoreporty, multimedia, bazar

CD příloha:

NATALIE KOCAB – WALKING ON THE A-BOMB
Už léta je Natálie mnohem víc než dcerou slavného otce. U tohoto čísla REPORTU najdete její nové album, na kterém se velkou měrou podílel i Jiří Burian.

NEJČTENĚJŠÍ HUDEBNÍ ČASOPIS + CD ZDARMA.

Více info na ireport.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY