Hlasování o hudebních cenách Žebřík 2010 se blíží

03.12.2010 10:18 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Tomáš Hanák
© Vladimir Komjati
Za necelý měsíc začíná hlasování o hudebních cenách Žebřík. Výsledky budou známé 4. března, kdy proběhne slavnostní vyhlášení v DK Inwest v Plzni. Bezmála šestihodinovou show provedou Tomáš Hanák a Klára Výtisková. Přenos večera bude vysílán 14. března na televizní stanici ČT1.

Fanoušci budou rozhodovat o největších hudebních událostech a osobnostech osvědčeným dvoukolovým způsobem. V lednu lze volit bez omezení do všech deseti vyhlášených kategorií, v únoru pak hlasovat pro některé z pěti nominovaných kandidátů. Pro inspiraci se můžete podívat na tipy redaktorů, které budou zveřejněny na stránkách www.anketazebrik.cz. Vylosovaní respondenti ankety získají hodnotné ceny včetně pronájmu vozu Peugeot 207.

V uvedený termín se veřejnost doví jména třech nejlepších vítězů v kategoriích skupina, zpěvák, zpěvačka, objev, skladba, videoklip, hudební DVD a film. Nebude chybět ani záporná kategorie průser roku. Vše zpestří bohatý koncertní program, jehož součástí je i projekt Best Of David Koller. "Od Davida zaznějí nejen skladby z nového alba 'Tady a teď', ale hlavně největší hity celé jeho kariéry - od Jasné páky, Lucie, Pusy, Kollerbandu i ze sólových desek. Na pódiu ho podpoří spousta minulých i současných spoluhráčů," říká ředitel hudebních cen Jarda Hudec. Speciální vystoupení předvedou také Sunshine, které podpoří písničkář NiceLand, dále Nightwork, a také Xindl X s Olgou Lounovou.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY