Dolly Parton převzala cenu pro Dollywood a plánuje desku

24.11.2010 09:30 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Dolly Parton
© myspace.com/dollyparton
Herečka, country legenda, zpěvačka a dobročinná multiinstrumentalistka Dolly Parton potvrdila plány o vydávání nového alba se zbrusu novým materiálem. Čtyřiašedesátiletá hudebnice se také vydá na celosvětové turné v roce 2011.

"Toto je zpráva, na kterou jste čekali celý rok!" stojí v prohlášení Live Nation, které pokračuje: "Dolly Parton s velkým potěšením oznamuje, že plánuje vydat album plné nového materiálu prostřednictvím svého vlastního vydavatelství Dolly Records, a to po celém světě! Dosud nepojmenovaná nahrávka bude obsahovat nové skladby od Dolly, které ještě nikdo nikdy neslyšel." Turné Parton začne v USA na začátku léta 2011, pokračovat bude napříč Evropou a do Austrálie dorazí na podzim.

Minulý týden také zpěvaččina slavná atrakce - zábavní park Dollywood, který funguje již 25 let - získala cenu Applause Award od Mezinárodní asociace zábavních parků a atrakcí (International Association of Amusement Parks and Attractions). Ocenění je ve svém oboru velmi prestižní a uděluje se atrakcím, jejichž správa, provoz a tvůrčí úspěchy inspirovaly průmysl svou předvídavostí, originalitou a značí dobrý obchodní rozvoj. Porazila tím mimo jiné slavný Disneyland či německý Phantasialand. Cenu převzala hudebnice v úterý 16. 11. 2010 v Orlandu a při proslovu rozesmála svým typickým vtípkem, který vychází z bujarého poprsí této paničky: "No jasně, Walt Disney se stal úspěšným, protože měl Mickeyho Mouse, který má dvě velké uši. Abych uspěla s Dollywoodem, musela jsem mít taky dva velké partnery..." Pak Parton poukázala na své obchodní partnery Petea a Jacka Herschendovy ze společnosti Herschend Family Entertainment.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY