Finálový koncert Simply Red bude živě přenášen do kin po celém světě

21.11.2010 17:13 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Mick Hucknall (Simply Red)
© facebook interpreta
Poslední koncert legendárních Simply Red se uskuteční 19. prosince v londýnské O2 Areně. Bude také vysílán v přímém přenosu do kin po celém světě, o což se postará společnost More2Screen, která bude poskytovat zdroj pro každé z vybraných míst.

Toto těleso plánovalo konec již nějaký ten pátek, hlavní vokalista Mick Hucknall se již mnohem dříve nechal také slyšet: "Rozhodl jsem se, že 25 let je dost, už stačilo. Turné od roku 2009 bude to úplně poslední se Simply Red." Kapela, která čerstvě navštívila i Prahu, také intenzivně pracuje na svém posledním vystoupení. "Poslední koncert po pětadvaceti letech! A jaké to bylo dobrodružství! Chceme se podělit o naši poslední show se všemi po celém světě, které potěšil za celou tu dobu náš zvuk. Bude to noc, na kterou se bude vzpomínat věky, ať už budete s námi na koncertě, nebo vystoupení jen sledovat někde v kině," nastínil Hucknall.

Seznam míst, kde se bude show vysílat, bude oznámen již velmi brzy prostřednictvím webu more2screen.com. Britská formace, jejímž jediným stálým členem je právě Hucknall, prodala za svou pětadvacet let trvající kariéru přes padesát milionů desek.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY