NiceLand pokřtí desku v Lucerna Music Baru

19.11.2010 14:11 - Lukáš Benda | foto: facebook interpreta

NiceLand
© NiceLand
Zvítězil v soutěži Coca Cola Popstar, hrál s hudebníky od Ewy Farne, zkoušel prorazit i sám. Michal Motyčka. NiceLand bylo dlouho jeho alter-ego, nyní se tak jmenuje jeho kapela, tedy nezávislé hudební těleso, které před několika dny vyprodukovalo desku "God Has Her Ways", na kterou se pěje chvála ze všech stran. A právě aktuální album se NiceLand rozhodli pokřtít 24. listopadu v pražském Lucerna Music Baru.

Ve formaci NiceLand kromě Michala Motyčky figurují kytarista Tomáš Koula (producent Prague Conspiracy a Pipes And Pints), basák Přemek Černík (promotér Mighty Sounds nebo festivalu Sonicsphere) a bubeník Michal Budinský (ex-The Bliss). Na aktuální desce se tentokráte podíleli všichni současní členové, čímž se novinka zásadně liší od debutu "Little Black Book". Klíčový pro vnímání nového NiceLanda je pak post producentů, protože jak Amák Golden (ex-Sunshine, Night), tak Kay Buriánek i kytarista The Prostitutes Martin Destroyer Přikryl, zanechali na desce "God Has Her Ways" svůj znatelný rukopis.

Doprovodnou kapelou během slavnostního křtu bude spřátelený projekt A Banquet. Začátek koncertu je naplánován na 21. hodinu a cena vstupenek je v předprodejní síti Ticketpro 150 korun.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY