Koncert Therion je za dveřmi

03.11.2010 14:17 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Therion
© megatherion.com
Již v pátek 5. listopadu se do zlínského klubu Masters Of Rock Café přiřítí pětice hudebníků ze švédské symfometalové formace Therion. Kapela si navíc přiveze dva předskokany - krajany Loch Vostok a norské Leprous.

Therion představí návštěvníkům písně z novinkové desky "Sithra Ahra", která vyšla v polovině září tohoto roku. Podobně jako předešlá "Gothic Kabbalah" z roku 2007 odkazuje na mystická témata. Nyní se hlavní skladatel, kytarista a klávesák Christofer Johnsson soustředil například na starý princip dualismu nebo vzpomíná na krále z Edomu, což byla v železné době říše na jihu Jordánu.

Koncert začíná v půl osmé večer vystoupením Loch Vostok. Necelou hodinu nato zahrají Leprous a před půl desátou nastoupí na scénu hlavní hvězda. Vstupenky stojí 590 Kč. Jsou k dostání na baru v Masters Of Rock Café ve Zlíně na Čepkově, u pořádající agentury Pragokoncert (tel: 577 432 580, e-mail: mikeskova@pragokoncert.com) a na stránkách mastersofrock.cz na dobírku, dále v předprodejních sítích Ticketportal (i na Slovensku), Ticketpro, Ticket-art, Eventim a ve všech obvyklých moravských předprodejích. Therion se u nás ukážou ještě koncem měsíce - 26. listopadu vystoupí v Praze v KC Vltavská.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY