Black Eyed Peas odhalili tracklist a přebal nové desky

29.10.2010 08:07 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Black Eyed Peas - The Beginning
© facebook interpreta
Skupina Black Eyed Peas zažila loni velice úspěšný rok. Jejich poslední album "The E.N.D." se stalo mnohokrát platinovým a vzešlo z něj hned několik velkých celosvětových hitů, v čele s "I Gotta Feelin". Své fanoušky však nenechají ani chvíli vydechnout, na listopad si připravili desku novou.

Jak už jsme vás informovali, "The Beginning" bude obsahovat dvanáct skladeb a z hlediska producentů se bude jednat o pestrou kolekci songů. Na své si přijdou i milovníci francouzského tanečního mága Davida Guetty.

Čtyřčlenná formace uveřejnila k Začátku tracklist a přebal. Ten vychází z pixel artu a hudební sestavu ukazuje v trochu jiném (více čtverečkovaném) světle. Soudě dle prvního pohledu na seznam skladeb, šesté studiové album Američanů nebude obsahovat žádné hudební hosty. Úvodní singl "The Time (The Dirty Bit)" už si odbyl svou premiéru a vy máte možnost si ho poslechnout v našem článku.

Nové album americké skupiny v obchodech najdete od 29. listopadu letošního roku a bude obsahovat tento tucet skladeb: The Time (The Dirty Bit), Light Up the Night, Love You Long Time, XOXOXO, Someday, Whenever, Fashion Beats, Don’t Stop The Party, Do It Like This, The Best One Yet (The Boy), Just Can’t Get Enough, Play It Loud.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY