Robyn prozradila detaily o poslední části série "Body Talk"

22.10.2010 08:09 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Robyn - Body Talk
© facebook interpreta
Nedávno jsme vás informovali o posledním díle trilogie zpěvačky Robyn, do té doby označovaném předpokládaným názvem "Body Talk Pt. 3". Deska opravdu vyjde, jen její název dle nejnovějších zpráv zní jednoduše "Body Talk".

Robyn vydala prohlášení vysvětlující důvod vydání trojice desek - nechtěla se nudit pouze při samotném koncertování nebo nahrávání, proto spojila obě činnosti dohromady. Výsledkem jsou tři alba během jednoho roku. Finální část je pak mixem výběrovky a plnohodnotné nahrávky. Původní dva díly obsahovaly po osmi písních, z výsledných šestnácti si na "Body Talk" našlo cestu deset skladeb a zpěvačka nahrála pět dalších, úplně nových.

Jako první singl poslouží elektronická verze písně "Indestructible", která se v akustickém provedení objevila na stále aktuálním "Body Talk Pt. 2". A aby posluchači nekupovali zajíce v pytli, na zpěvaččiných oficiálních stránkách (nebo v našem Audio Jukeboxu) si můžete skladbu zdarma poslechnout. Fanoušky jistě i potěší slib, který Robyn dala: "Chystám se dál propojovat koncertování s nahráváním a věřím, že se tomuto způsobu práce budu věnovat i v příštím roce."

"Body Talk" nemá zatím oficiální datum vydání pro Českou republiku, ale ve Velké Británii vychází 29. listopadu a v Německu o šest dní později. Dá se proto očekávat, že v našich obchodech můžete placku hledat od tohoto období.

Na nejnovějším počinu švédské electropopové zpěvačky najdete tyto písně: Fembot, Don't Fucking Tell Me What To Do, Dancing On My Own, Indestructible, Time Machine, Love Kills, Hang With Me, Call Your Girlfriend, None Of Dem, We Dance To The Beat, U Should Know Better, Dance Hall Queen, Get Myself Together, In My Eyes, Stars 4-ever.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY