Velvet Revolver vydají před comebackem koncertní DVD

18.10.2010 13:20 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Velvet Revolver
© rollingstone.com
Kytarista Slash nedávno oznámil, že jeho kapela Velvet Revolver se po několika letech vrátí na hudební scénu. Ačkolik comeback naplánoval na příští rok, ještě letos si rockoví fanoušci mohou připomenout jejich velké hity. V pondělí 15. listopadu totiž vychází DVD "Live In Houston".

Jak název živáku napovídá, použitý záznam pochází z vystoupení Velvet Revolver v Texasu. Muzikanti sem zavítali v roce 2005 v rámci promo turné k debutové placce "Contraband". Skladby jsou proložené krátkými prostřihy z rozhovorů se členy kapely, kteří se rozvykládali o vzniku úspěšné kapely.

Kromě songů z první nahrávky zazněly ten večer také některé písně z arzenálu Guns N' Roses. Svou troškou přispěl také nyní už bývalý zpěvák Scott Weiland, když nechal kapelu uvést dvě písně z debutové "Core" Stone Temple Pilots.

Tracklist "Live In Houston" je následující: Sucker Train Blues, Do It For The Kids, Headspace, Crackerman, Illegal I, It's So Easy, Fall To Pieces, Big Machine, Set Me Free, Used To Love Her, Slither, Sex Type Thing.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY