Podívejte se na "Opilí a smutný" Obří broskve

05.11.2010 05:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Canny / Obří broskev
© Michael Kratochvíl
Minulá deska kapely Obří broskev "Potápěči" se stala mezi velkou částí redakce musicserveru velmi oblíbenou, a tak jsme všichni zvědaví, s čím skupina přijde na své novince "Sever". Ta vyjde v průběhu listopadu u slovenského vydavatelství Azyl a upozorňuje na ni už druhý videoklip, tentokrát ke skladbě "Opilí a smutný".

Natáčení klipu nebyla žádná legrace, jak přiznal frontman kapely Canny: "Když se nám konečně podařilo všechno vymyslet, sehnat povolení a hlavně domluvit tu spoustu lidí na jeden termín, zatáhlo se a začalo pršet. A pršelo tak vydatně, že stouply hladiny řek a přišla první velká povodňová vlna, která zaplavila severní Čechy. To jsme ale nevěděli, my byli v lese. Překvapilo mě, kolik v tom strašném nečase přišlo lidí. Byli super a já bych jim chtěl všem moc poděkovat, že tam ty hodiny potmě mokli. Dík." Nejdůležitější okamžiky ostatně přibližuje krátký dokument, na který se můžete podívat na YouTube.com.

Desku "Sever" pokřtí Obří broskev 16. listopadu v Praze v Malostranské besedě a 1. prosince v Bratislavě v klubu A4. Na videoklip se můžete podívat pod článkem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY