Potřeba cítit jistoty

30.10.2010 13:00 - Tomáš Tenkrát | foto: facebook interpreta

Mašina Train s jasně danou šířkou kolejí, co značí její pole působnosti, si to přihnala již s pátou řadovkou "Save Me San Francisco", na které opět něměla potřebu měnit svůj mustr. Proč taky, když umí svou práci dělat na úrovni? Train opět nezklamali a, přiznejme si to, s tím jsme počítali.
7/10

Train - Save Me San Francisco

Skladby: Save Me San Francisco, Hey, Soul Sister, I Got You, Parachute, This Ain't Goodbye, If It's Love, You Already Know, Words, Brick By Brick, Breakfast In Bed, Marry Me, Drops Of Jupiter (Bonus live version)
Vydáno: 26.4.2010
Celkový čas: 48:07
Vydavatel: Sony Music
Plzeň z tanku bude chutnat vždycky stejně dobře, FC Barcelona zahraje pohledný zápas, zprávy na Nově nebudou nikdy směrodatné, silničáře překvapí zima, Paroubek nikdy neodejde z politiky, Simply Red pojedou další definitivně poslední turné, v Rock Café bude vždycky sranda, ať už se ho bude snažit zlikvidovat jakýkoliv starosta, Quentin Tarantino nikdy nenatočí špatný film, děti v sexu budou vždycky o kilometry napřed před všemi sexuology, co pro ně píší brožury, magistrála bude zítra zase ucpaná, na prvního máje vždycky dostane někdo přes držku, na Vánoce každý chce nakoupit dárky s předstihem, ale opět to nechá na poslední chvíli, nudní lidé v ještě nudnějších českých diskotékách pokaždé zaplní parket při pokleslém disku.

Ceny Anděl se nikdy nevyhrabou ze dna, Karel Gott vyhraje Slavíka, Slavík bude psát o muzice, muzika přežije jakoukoliv krizi, krize přejde, důchodci kolem Lidla budou vždycky skákat pod vaše kola přechod nepřechod, nezrušíte si účet na Facebooku, nenaučíte se hrát na hudební nástroj, český film bude vždycky "milý", komunisti a náckové budou vždycky svině, Bono nespasí Afriku, hlášky z filmů "Slunce, seno..." už nikdy nebudou vtipný, Bosákovy hlášky při fotbale budou vždycky vtipný, zapálíte si poslední cigaretu, na naší komerční televizi nikdy neuvidíte film s titulky, i ten nejzaprděnější Čech někdy použije hlášku "zaprděný češství", Češi nikdy nebudou mít moře a Slováci budou vždycky kámoši.

Objeví se nový fenomén typu Jacksona, neobjeví se nový fenomén typu The Beatles, Kerndlová se nenaučí zpívat naživo, na Deep Purple u nás vždycky přijdou lidi, na kvalitní alternativu u nás nikdy nepřijdou lidi, Pražáci nikdy nebudou hlasovat v žádném "referendu", ačkoliv se slibuje referendum na všechno, co budí vášně, i ta nejlepší přítelkyně bude chtít jít domů i přesto, že vy byste si rád dal ještě jeden drink, pocit "lásky" vám v určitých chvílích vždycky zastíní ty ostatní, v McDonaldu nikdy nedostanete zdravé jídlo, Xindl X nikdy nepochopí, že nosit tílko je hnus, a Cimrmani bez Smoljaka už budou navždy působit nostalgicky smutně.

Nikdy nedostanete objektivní recenzi, a přesto sem pořád budete chodit, budete mi v názorech tvrdit, že tohle není recenze, a já budu mlčet. Train budou vždycky hrát kvalitní poprock amerického střihu, kterému nechybí šmrnc, vychytané aranže, silné melodie, perfektní zvuk a hlavně nálada. Budou vždycky tou nejlepší kapelou do auta, kterým Bon Jovi závidí jejich nenucenou hitovost, s jakou se nemají potřebu cpát do rádií. Člověk k životu vždy bude potřebovat jistoty a každý článek někde skončí.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY