Zemřel Steve Lee, zpěvák Gotthard

06.10.2010 21:33 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Steve Lee (Gotthard)
© roadrunnerrecords.com
Fanoušky rockové hudby otřásla dnes odpoledne velmi smutná zpráva. V úterý 5. října zemřel Steve Lee, frontman švýcarské formace Gotthard. Bylo mu sedmačtyřicet let.

Frontman pravověrné hardrockové kapely si před několika dny vyrazil se svými přáteli na motorkách na čtrnáctidenní vyjížďku Amerikou. V úterý jeli skrz Nevadu, když je nedaleko Los Angeles potkal silný déšť. Skupinka motorkářů zastavila u krajnice, aby se oblékla do nepromokavých úborů. V ten moment se po dálnici řítil kamion. Návěs dostal smyk a přívěs začal po vozovce klouzat ze strany na stranu. Přitom smetl z cesty pět motocyklů a narazil i do Leeova Harleye-Davidsona, který pak trefil samotného zpěváka. Ačkoliv se ho přítomní pokoušeli oživit, byl na místě mrtvý. Podle zpráv na webu Blabbermouth.net se bude příčina smrti lídra Gotthard ještě vyšetřovat.

Není to tak dávno, kdy se Steve Lee dostal do nepěkné havárie na cestě z Itálie. "Byl jsem na cestě domů z malé dovolené," uvedl tehdy zpěvák. "Poblíž Firenze do nás narazilo auto, což nakonec vyústilo v hromadnou havárii osmi vozidel. Naštěstí se nám ale nic nestalo. Musím mít anděla, který má zatraceně rád mě i rock'n'roll," dodal.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY