Bryan Adams vydá v listopadu živák

01.10.2010 14:07 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Bryan Adams
© bryanadams.com
Kanaďan Bryan Adams poslední dva roky strávil na turné, s kterým objel téměř celý svět. To nejlepší z něj již brzy vydá na disku.

Placka ponese název "Bare Bones" a vyjde 1. listopadu. Písně Bryan Adams natočil během několika letošních jarních koncertů, které absolvoval pouze za doprovodu kytary, klavíru a harmoniky. Výběr písní nového alba nechal Bryan i na svých fanoušcích, kteří mohli pro svůj oblíbený hit hlasovat přes oficiální webové stránky tohoto rockera. Ten jich nakonec na album zařadil dvacet a dá se říct, že jde o průřez celou jeho dosavadní kariérou.

Na kolekci "Bare Bones" se dostaly tyto skladby: You've Been A Friend To Me, Here I Am, I'm Ready, Let's Make A Night To Remember, It Ain't A Party, (Everything I Do) I Do It For You, Cuts Like A Knife, Please Forgive Me, Summer Of 69, Walk On By, Cloud Number 9, It's Only Love, Heaven, The Right Place, The Way You Make Me Feel, Only Thing That Looks Good On Me Is You, You're Still Beautiful To Me, Straight From The Heart, I Still Miss You...A Little Bit, All For Love.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY