Zimní Masters Of Rock přiveze Helloween, Stratovarius nebo Freedom Call

27.09.2010 14:30 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Winter MoR flyer
© facebook interpreta
Zimní variace festivalu Masters Of Rock se bude letos konat 27. listopadu a metalové fanoušky potěší našlapaným line-upem. Kromě zmiňovaných hvězd Helloween, Stratovarius a Freedom Call vystoupí také Pretty Maids, Paul Gilbert, Rebelstar a Symphonity.

Němečtí Helloween představí své novinkové album "7 Sinners". Vyrazili na společné turné právě se Stratovarius, jejichž nejčerstvějším přírůstkem do diskografie je loňská placka "Polaris". S novou deskou dorazí i Freedom Call. Začátkem roku vydali koncepční CD "Legend Of The Shadowking" a nedávno představili fanouškům klip k jedné z nových písní "Thunder God".

Dodejme, že během festivalu budou oznámeny první potvrzené kapely letního open-air festu Masters Of Rock 2011 a začne nejvýhodnější předprodej vstupenek, platný pouze v tento den v hale Euronics. Kromě toho bude zahájen prodej DVD z Masters Of Rock 2010.

Lákavá sestava festivalu se odráží i v prodeji vstupenek, o které je velký zájem - již nyní je obsazena víc jak polovina kapacity haly Euronics. Zbývající lístky je možno koupit u pořádající agentury Pragokoncert, (tel: 577 432 420, 224 235 267, e-mail: mikeskova@pragokoncert.com), přes stránky mastersofrock.cz a v předprodejních sítích Ticketpro, Ticketportal a Ticket-Art.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY