Duffy prozradila podrobnosti k novému albu

17.09.2010 08:03 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Duffy
© dailymail.co.uk
Fanoušci Duffy se konečně dočkali. Po dlouhých spekulacích tato britská zpěvačka konečně oficiálně potvrdila vydání nového alba. Podle aktuálních informací deska vyjde koncem listopadu.

Nová placka se bude jmenovat "Endlessly" a vyjde 29. listopadu. Za pilotní singl byla vybrána skladba "Well, Well, Well", která bude představena koncem tohoto měsíce. Píseň samotná by měla opět mít retro nádech, avšak novým aspektem bude hostování hiphopové kapely The Roots. Dalšími tracky na desce budou například skladby "My Boy", "Don't Forsake Me", "Lovestruck" nebo "Breath Away", z kterých se budou vybírat budoucí singly.

Duffy na albu pracovala více než rok a po boku jí byl především legendární skladatel Albert Hammond. Ten bude na desce uveden nejen jako spoluautor, ale též jako producent. Samotné nahrávání pak probíhalo střídavě v Londýně a New Yorku. Duffy je z výsledku nadšená a doufá, že album bude úspěšné alespoň tak jako debut "Rockferry", kterého se po světě prodalo více než šest a půl miliónů kopií.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY